Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Ronnie Khreis

Departament Analiza

ronnie.khreis@intercapital.ro

Responsabilitati in cadrul firmei:
Materiale de analiza, monitorizare si intretinere site-uri

Cursuri si specializari:
Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitatea si Informatica de Gestiune

Actiuni preferate
Urmaresc companiile cu situatii financiare solide si programe de investitii bine implementate. Acord o mare atentie management-ului unei companii, precum si oportunitatilor de crestere a business-ului si a industriei in care activeaza.

Strategii de analiza
Consider ca analiza fundamentala este cel mai important pas pentru alegerea unei investitii pe termen lung. Analizez sectorul in care activeaza compania si cum reactioneaza acesta la schimbari ale mediului economic. De asemenea, compar compania cu altele similare prin intermediul multiplilor de evaluare. Folosesc analiza tehnica pentru a alege momentul oportun de a realiza o investitie si pentru o imagine mai clara a situatiei din prezent in care se afla pretul actiunii.

Pareri despre piata de capital pe termen lung
Piata de capital din Romania a inceput sa se maturizeze in ultimii ani si consider ca pe termen lung va oferi investitorilor randamente superioare oricarui alt plasament al economiilor. Consider ca in viitor finantarea prin piata de capital va deveni tot mai atractiva pentru companiile romanesti si pentru dezvoltarea afacerilor acestora.

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Pentru mine Intercapital Start si buletinul saptamanal Puls Capital reprezinta cele mai bune modalitati pentru analiza unei companii si pentru a fi la curent cu cele mai importante stiri din ultima perioada.

De ce Intercapital Invest?
Pentru ca este una din societatile cu cea mai mare traditie pe piata de capital locala si pentru proiectele dezvoltate de Intercapital Invest in scopul educatiei financiare a clientilor si a tinerilor interesati de investitii.

De ce recomand Intercapital Invest?
Pentru traditie, profesionalism si dedicatia echipei Intercapital Invest.

Hobby-uri
Lectura, filme, fotbal.

Inapoi