Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Razvan Pasol

Presedinte

razvan.pasol@intercapital.ro

Responsabilitati in cadrul firmei:
Management, dezvoltare, promovare si marketing, organizare interna, produse noi, analiza financiara, comunicare, coordonarea si dezvoltarea site-ului www.intercapital.ro.

Cursuri si specializari:
Academia de Studii Economice Bucuresti; Master of Business Administration, Pepperdine University, California, Statele Unite ale Americii; cursuri de agent de valori mobiliare, consultant de plasament, agent de valori mobiliare de bursa, agent de bursa, agent Rasdaq, control intern, agent BMFMS. Experienta pe piata de capital din anul 1998.

Actiuni preferate
Urmaresc actiunile solide si lichide listate pe piata reglementata a bursei de valori, in special cele din sectoarele energie si servicii financiare. Ma intereseaza si actiunile dinamice emise de companii cu perspective de crestere. Urmaresc cu maxim interes ofertele publice initiale si listarile noi. In perioadele de scadere la bursa prefer prudenta si instrumentele cu venit fix.

Strategii de analiza
Utilizez o strategie combinata intre analiza fundamentala, analiza tehnica si activitatea proprie de informare si documentare. Consider ca un analist bun trebuie sa fie permanent foarte bine informat. De asemenea, consider ca in activitatea de analiza nu se atinge niciodata un nivel teoretic satisfacator - permanent trebuie cautate si incercate metode noi. Folosesc in mod regulat un instrument accesibil si clientilor nostri, Intercapital Start, pe care l-am proiectat exact in modul in care mi-ar fi fost si mie util, ca investitor.

Pareri despre piata de capital pe termen lung
Activitatea pe piata a crescut si s-a dezvoltat foarte mult de la infiintarea bursei in 1995, atat din punct de vedere cantitativ cat si din punct de vedere calitativ. Insa mai este un drum lung de strabatut. Avem nevoie de listari noi si de o structura mai mai moderna a emitentilor si investitorilor. In aceste conditii, cu toate progresele din ultimii ani, consider ca cea mai buna perioada inca nu a venit; aceasta va veni in urmatorii ani, pe masura ce piata se va imbogati cu elemente noi.

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Proiectele legate de internet, de educatie si de comunicare cu investitorii se numara printre proiectele mele favorite. Siteul kmarket.ro ramane un proiect foarte interesant; consider si sistemul de analiza Intercapital Start drept o realizare foarte importanta. In topul proiectelor preferate includ si unele din listarile si ofertele noastre de vanzare: oferta de obligatiuni a Bancii Mondiale, participarea la IPO Tranasgaz si IPO Romgaz, listarea Bursei de Valori Bucuresti. 

De ce Intercapital Invest?
Pentru ca lansam permanent proiecte si produse noi, avem mereu o activitate dinamica si interesanta, iar eforturile noastre sunt rasplatite de aprecierea clientilor, a publicului investitor si a celorlalti parteneri ai nostri. Lucrez cu o echipa tanara si dinamica, si obtinem rezultate. Este un job la care nu am cum sa ma plictisesc.

De ce recomand Intercapital Invest?
Pentru ca punem permanent pe primul loc interesul clientilor si al partenerilor nostri. Aceasta filosofie a permis companiei sa ajunga la pozitia si recunoasterea actuale pe piata. Am crescut alaturi de clientii nostri printr-o relatie de colaborare foarte stransa cu acestia. Oferim servicii premium pe o piata pe care profesionalismul incepe sa conteze din ce in ce mai mult. Mai mult, obtinem performanta pentru clientii nostri - in final, scopul activitatii noastre este multiplicarea investitiilor acestora. Va invit sa testati servciile noastre si sa va alaturati clientilor Intercapital Invest.

Hobby-uri
Internetul, implementarea si promovarea site-urilor web, calatoriile, cititul.

Inapoi