Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Gabriel Rotaru

Trader

gabriel.rotaru@intercapital.ro

Decizie CNVM ASIF: 1328/11.03.2004

Responsabilitati in cadrul firmei:
Efectuare si verificare tranzactii BVB.

Cursuri si specializari:
Academia de Studii Economice-Facultatea de Management. Agent de SSIF, agent de bursa, trader rasdaq, operator SNCDD, cursuri de consultant de plasament. Experienta pe piata de capital din iunie 1996. Broker din octombrie 1992.

Actiuni preferate
In general, prefer actiunile lichide iar dintre acestea cele care prezinta potential de crestere pe termen mediu si scurt.

Strategii de analiza
M-am specializat in ultimii 6 ani pe analiza tehnica. Asa ca, in acest timp toate strategiile mele de investitii au fost preponderent efectuate dupa acest tip de analiza si cel mai mult am cautat sa raman cat ma obiectiv fata de miscarile pietei, considerand ca piata are mereu drepatate si numai ea iti arata daca alegerile facute au adus rezultate pozitive.

Pareri despre piata de capital pe termen lung
Piata romaneasca de capital a inceput sa fie din ce in ce mai atractiva pentru mai multe tipuri de investitori. Daca pana in prezent investitorii autohtoni au avut o prezenta mai mare pe piata, odata cu cresterea valorii tranzactiilor dar si apropierea datei aderarii la Uniunea Europeana a tarii noastre, investitorii straini vor fi din ce in ce mai interesati de oportunitetea de a investii in actiuni cotate, dar mai ales cand noi emitenti importati vor fi listati la bursa.

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
In special cele legate de analiza pietei, de relatiile cu clientii si de imbunatatirea modului de lucru in cadrul firmei.

De ce Intercapital Invest?
Pentru ca va aduce servicii orientate catre dumneavoastra si pentru ca veti gasi oricand in noi un parterer gata sa va rezolve problemele sau sa va asculte sugestiile. Este foarte important ca suntem receptivi la toate propunerile dumneavoastra indiferent de marimea investitiei dumneavoastra.

De ce recomand Intercapital Invest?
Pentru ca, intotdeauna, echipa noastra a cautat sa vina intampinarea clientilor, in nevoia acestora de a face o investitie profitabila, dar si in nevoia de a cunoaste cat mai bine piata de capital si de a intelege modul in care aceasta evolueaza. Una din dovezi consta in publicarea celei de a doua editii a cartii "hid de Investitii Personale", primul ghid de investitii scos de catre o SSIF.

Hobby-uri
Sport, muzica si filme.

Inapoi