Acasa Despre noi Echipa si actionari

Poti face mai multe cu banii tai

Florentina Marinescu

Manager Back Office

florentina.marinescu@intercapital.ro
Decizie CNVM ASIF: 222/07.03.2013

Responsabilitati in cadrul firmei
Coordonarea activitati specifice departamentului Back Office

Cursuri si specializari:
Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale, specializare Marketing,curs de agent servicii si investitii financiare (ASIF).

Proiecte favorite ale Intercapital Invest
Un proiect important al Intercapital Invest, consider ca reprezinta multitudinea informatiilor complexe, informatii "Intercapital Start", site-ul www.kmarket.ro, www.marketmaker.ro, materiale educative si informatii legate de actiunile listate. In principal cele legate de analiza pietei, pentru ca ofera clientilor acces prin internet la portofoliul de actiuni si la istoricul tranzactiilor, cat si relatiile cu clientii si imbunatatirea performantei in cadrul firmei.

De ce Intercapital Invest?
Pentru ca este intr-o continua dezvoltare, echipa este tanara si dinamica iar proiectele realizate pana in prezent au confirmat profesionalismul de care societatea a dat dovada. Intercapital reprezinta pentru mine inceputul experientei profesionale si oportunitatea de a invata cat mai multe despre piata de capital.

De ce recomand Intercapital Invest?
Pentru ca oferim clientilor nostrii informatiile necesare despre piata de capital si oferim suportul necesar celor care vor sa cunoasca mai mult despre piata de capital. Punem permanent accent pe inovatie si dezvoltare si nu in ultimul rand pentru ca serviciile de calitate si succesul proiectelor au facut din Intercapital Invest o societate importanta pe piata de capital.

Hobby-uri
Muzica, calatoriile, cititul, voleiul de performanta si gatitul.

Inapoi