Acasa Update informatii si proceduri impozit declaratie anuala

Poti face mai multe cu banii tai

Update informatii si proceduri impozit declaratie anuala

12.04.2016

Incepand din anul 2016 investitorii pot depune declaratia (anuala) 200 nu numai in format fizic prin depunerea formularelor direct la administratia financiara ci si on-line prin efectuarea demersurilor de inregistrare pe site-ul ANAF.

In situatia in care doriti sa depuneti declaratia in format fizic Intercapital Invest vine in intimpinarea Dvs. punandu-va la dispozitie prin intermediul Ktrade (sectiunea MyKtrade/ Declaratie impozit) atat Fisa anuala de portofoliu cat si Declaratia 200 precompletata.

In situatia in care doriti sa depuneti declaratia 200 on-line, primul pas este sa activati serviciul "Spatiu Privat Virtual", disponibil pe site-ul ANAF: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/formularInregistrare.jsp

Ulterior, va trebui sa accesati pagina www.anaf.ro, sa va autentificati (in dreapta sus) si sa va accesati contul creat prin serviciul "Spatiu Privat Virtual". Prin accesarea sectiunii speciale dedicate depunerii declaratiei 200 veti putea fi in masura sa completati on-line declaratia 200 si sa incarcati fisa de portofoliu primita de la noi. 

Reamintim faptul ca data limita pentru depunerea declaratiei 200 este 25 Mai.

Inapoi