Acasa Lansare Ktrade Mobile - tranzactionare pe mobil!

Poti face mai multe cu banii tai

Lansare Ktrade Mobile - tranzactionare pe mobil!

11.02.2008

Intercapital Invest anunta lansarea sistemului Ktrade Mobile pentru tranzactionarea actiunilor prin telefonul mobil. Acum este mai simplu, mai rapid si mai eficient sa cumperi actiuni la bursa!
 


Intra pe http://mobile.ktrade.ro sau http://m.ktrade.ro cu un telefon mobil si vei avea acces in timp real la portofoliul si tranzactiile tale, la cotatii in timp real pe cinci nivele si la grafice pentru cei mai interesanti emitenti pentru tine. Utilizarea Ktrade Mobile nu necesita incarcarea unei aplicatii speciale pe telefonul tau mobil; sistemul se acceseaza din browserul telefonului.

Poti introduce ordine de vanzare si cumparare de actiuni prin telefon, iar executarea si confirmarea acestora se fac in timp real. In plus, pe telefon vei putea vizualiza si tranzactiile tale cu unitati de fond si instrumente derivate, la fel ca pe platforma ktrade completa.

Utilizarea sistemului ktrade mobile presupune existenta unui cont de investitii ktrade. Pentru deschiderea unui cont viziteaza www.ktrade.ro.

Nu rata oportunitatile care se pot ivi in orice moment - tranzactioneaza de pe telefonul tau mobil! Intra acum pe http://mobile.ktrade.ro.

Inapoi