Acasa Informatii si prospect oferta Transelectrica

Poti face mai multe cu banii tai

Informatii si prospect oferta Transelectrica

13.03.2012

Intercapital prezinta investitorilor o oportunitate de investitie in Oferta Publica Secundara de Vanzare de actiuni Transelectrica! In cadrul ofertei se pun in vanzare 10.995.472 actiuni ale CNTEE Transelectrica SA, detinute de Statul Roman. Oferta se deruleaza in perioada 14.03 - 27.03.2012, prin sistemul Bursei de Valori Bucuresti.

In cadrul ofertei investitorii pot subscrie la orice pret situat intre 14,90 si 19,20 lei/actiune, inclusiv capetele intervalului (pretul de subscriere poate fi majorat pe parcursul perioadei de subscriere). Astfel, investitorii in oferta pot cumpara actiuni la un pret situat sub pretul de la bursa al actiunilor Transelectrica, beneficiind si dedividendele acordate de companie din profitul anului precedent.

Situatia in timp real a subscrierilor in oferta este disponibila pe siteul bvb.ro, aici. Pretul de Oferta, la care are loc alocarea actiunilor, se stabileste in a doua zi lucratoare de la inchiderea ofertei, avand drept obiectiv maximizarea numarului de actiuni in oferta. Intercapital Invest face parte din sindicatul de intermediere a ofertei.

Transelectrica este o companie strategica pentru economia Romaniei, fiind compania nationala de transport al energiei electrice din Romania si administratorul Sistemului Energetic National. Compania este detinuta in proportie de 73,69% de Statul Roman si de 13,50% de Fondul Proprietatea. Actiunile Transelectrica sunt listate la Categoria I a pietei reglementate a Bursei de Valori Bucuresti.

Intercapital Invest percepe comision zero pentru subscrierea in oferta. Cumpararea de actiuni in oferta prin Intercapital Invest se poate realiza la sediul din Bd. Aviatorilor Nr. 33, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti sau prin sistemul de tranzactionare online www.ktrade.ro.

Pentru informatii complete despre Transelectrica si oferta de vanzare de actiuni consultati prospectul de oferta publica, disponibil mai jos. Descarcarea prospectului se poate realiza numai cu conditia sa luati la cunostinta si sunteti de acord cu nota si precizarile legate de descarea prospectului. Deschiderea prospectului de mai jos reprezinta acceptarea notei si a precizarilor:

Pentru orice informatii suplimentare despre subscrierea in oferta va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 021 222 8731, 021 222 8744 sau 021 222 8743. Va asteptam!

Inapoi