Acasa Incheiere cu succes oferta obligatiuni Estima Finance

Poti face mai multe cu banii tai

Incheiere cu succes oferta obligatiuni Estima Finance

27.12.2005

Emisiunea de obligatiuni Estima adresata investitorilor calificati si intermediata de Intercapital Invest s-a incheiat cu succes. Emisiunea a fost suprasubscrisa, fiind subscrise si alocate 150.870 obligatiuni in valoare totala de 15.870.000 RON, fata de 150.000 obligatiuni puse in vanzare.

Obligatiunile au fost cumparate de 19 investitori calificati ce includ 13 fonduri de investitii administrate de cinci societati de administrare a investitiilor, doua banci si doua societati de asigurare.

Obligatiunile s-au pus in vanzare in perioada 15-23 decembrie, sunt emise pe o perioada de 4 ani si au o dobanda de BUBOR6M+1,75%/an. Primul cupon de dobanda este de 9,75%/an. Estima Finance este cea mai mare societate independenta de credite de consum din Romania si apartine grupului de firme al Fondului Romano-American pentru investitii.

Pentru Intercapital Invest emisiunea Estima Finance este a cincea emisiune de obligatiuni corporative intermediata pe piata de capital din Romania si incheiata cu succes. Intercapital Invest este societatea de servicii de investitii financiare care a intermediat cel mai mare numar de emisiuni de obligatiuni corporative din Romania. Toate emisiunile de obligatiuni intermediate de noi s-au incheiat cu succes.

Inapoi