Acasa Incheiere cu succes emisiune International Leasing

Poti face mai multe cu banii tai

Incheiere cu succes emisiune International Leasing

28.12.2005

Emisiunea publica de obligatiuni International Leasing C2005 intermediata de Intercapital Invest ca manager al sindicatului de intermediere si de BCR Securities in calitate de co-manager s-a incheiat cu succes. Emisiunea a fost suprasubscrisa in mod semnificativ: au fost subscrise 180.024 obligatiuni fata de 48.000 de obligatiuni puse in vanzare, rata de supasubscriere fiind de aproape 4. Numarul de investitori a fost de 119, dintre care doua banci, zece fonduri de investitii administrate de cinci societati de administrare a investitiilor si o societate de asigurari.

Obligatiunile s-au pus in vanzare in perioada 12-23 decembrie, sunt emise pe o perioada de 4 ani si au o dobanda de BUBOR6M+2,25%/an. Primul cupon de dobanda este de 10,75%/an. International Leasing este una dintre cele mai mari societati de leasing independente din Romania si in acelasi timp una din primele societati de profil infiintate in tara noastra.

Aceasta emisiune de obligatiuni este a treia pentru International Leasing. Emisiunile precedente s-au incheiat cu succes si au fost platite la timp; prima emisiune a acestui emitent, cea din anul 2000, a fost prima emisiune publice de obligatiuni incheiata cu succes in Romania.

Pentru Intercapital Invest emisiunea International Leasing C2005 este a sasea emisiune de obligatiuni corporative intermediata pe piata de capital din Romania si incheiata cu succes. Intercapital Invest este societatea de servicii de investitii financiare care a intermediat cel mai mare numar de emisiuni de obligatiuni corporative din Romania. Toate emisiunile de obligatiuni intermediate de noi s-au incheiat cu succes.

Inapoi