Acasa Finalizare retragere actionari si delistare Policolor

Poti face mai multe cu banii tai

Finalizare retragere actionari si delistare Policolor

02.04.2009

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a avizat incheierea procedurii de retragere a actionarilor Policolor (squeeze-out) derulata in conformitate cu prevederile articolului 206 din legea 297/2004. In urma finalizarii acestei proceduri, actiunile Policolor se retrag de la tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu data de 6 aprilie 2009.
 


Pentru informatii suplimentare puteti consulta decizia CNVM de retragere de la tranzactionare, disponibila aici si atestatul CNVM cu privire la finalizarea procedurii de retragere a actionarilor, disponibil aici. Pentru orice informatii legate de aceasta operatiune va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 021 222 8731 sau 021 222 8744.

Procedura de retragere a actionarilor si de delistare a Policolor a fost intermediata de Intercapital Invest si reprezinta una dintre cele mai importante proceduri de acest tip derulate pe piata de capital din Romania. In anul 2008, anterior procedurii de retragere a actionarilor, Intercapital Invest a intermediat o serie de tranzactii cu actiuni Policolor in valoare de 183,2 milioane lei, precum si o oferta publica de cumparare pentru actiunile aceluiasi emitent.

Intercapital Invest a intermediat si procedura de retragere a actionarilor si de delistare a Eurom Bank (actuala Bank Leumi Romania) de pe piata Rasdaq, derulata in anul 2006, precum si un numar important de alte oferte publice de cumparare sau preluare.

Inapoi