Acasa Comunicat de presa

Poti face mai multe cu banii tai

Comunicat de presa

22.06.2017

 

"Intercapital Invest agreeaza cu Tradeville un parteneriat de transfer al clientilor sai, in urma intentiei de retragere de pe piata"

 

 

Bucuresti, 22.06.2017: Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din Romania, intentioneaza sa se retraga de pe piata de capital si sa incheie un parteneriat cu Tradeville, prin care clientii sai sa poata beneficia, in continuare, de cele mai bune servicii de tranzactionare la bursa.

 

Intercapital Invest intentioneaza sa se retraga de pe piata, insa nu inainte de a asigura cele mai bune optiuni si servicii clientilor sai.

„Actionarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business si convoaca o Adunare Generala a Actionarilor in vederea retragerii de pe piata. De-a lungul timpului am contribuit din plin la dezvoltarea pietei de capital si am castigat increderea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis sa recomandam clientilor nostri un partener de incredere ce impartaseste valorile companiei noastre. Avem toata increderea ca Tradeville va raspunde exigentelor clientilor nostri, avand in vedere reputatia, serviciile si experienta companiei”, a declarat Razvan Pasol, Presedinte Intercapital Invest.

„Suntem bucurosi ca vom intra intr-un parteneriat cu un broker onest, cu o vechime mare in piata de capital, care a acordat intotdeauna atentie calitatii serviciilor oferite clientilor sai. Acest parteneriat se pliaza natural pe strategia noastra de dezvoltare si crestere a cotei de piata. Vom continua sa investim in dezvoltarea pietei de capital locale, in dezvoltarea de noi produse si instrumente financiare, atat pe piata locala, cat si pe pietele internationale, precum si in tehnologia platformelor de tranzactionare. Astfel, ii asiguram pe clientii Intercapital ca se vor bucura in continuare de o calitate superioara a serviciilor primite si ca vor obtine in plus multe alte beneficii care sa ii ajute in activitatea de tranzactionare.” Mihaela Biciu, Director General Tradeville.

Tradeville pune la dispozitie clientilor sai servicii si tehnologii performante de tranzactionare (platforma avansata customizabila, platforma light, aplicatii de trading mobil pentru iOS si Android) atat pe Bursa de Valori Bucuresti, cat si pe cele mai importante burse financiare ale lumii.

Ulise.ro este cel mai recent serviciu lansat de catre Tradeville prin care clientii companiei pot investi in propriile valori, pasiuni si idei despre viitor, de la biotehnologie, robotica si retele sociale la energii regenerabile si masini electrice.

Tradeville pune mare accent pe promptitudine in relatia cu clientii, integrand un Live Chat direct in platforma de tranzactionare prin care clientii pot contacta imediat departamentul de Helpdesk. Comunicarea cu clientii, telefonica si online, este completata de seminarii, webinarii, evenimente dedicate pietei de capital si circuite de prezentare in cele mai importante orase ale tarii.

Tradeville este numarul 1 in Romania ca numar mediu de tranzactii zilnice pe Bursa de Valori Bucuresti. Succesul companiei a fost confirmat si de premii, precum „Cel mai bun broker retail in 2016”, acordat de catre BVB, respectiv „Premiul special pentru educatie financiara nebancara – scoala de Investitori”, oferit de Autoritatea pentru Supraveghere Financiara, in cadrul Galei Premiilor Edu Fin de la Iasi, din martie 2017.

 

Despre Intercapital

 

Intercapital Invest este una dintre cele mai importante companii independente de brokeraj din Romania. Compania ofera servicii de intermediere a tranzactiilor cu actiuni si obligatiuni; consultanta si analiza financiara; intermedierea ofertelor publice de cumparare si de vanzare de actiuni si obligatiuni.

Intercapital Invest opereaza una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzactionare online de pe piata de capital din Romania, ktrade.ro. Mai multe informatii despre Intercapital Invest sunt disponibile pe siteul www.intercapital.ro.

 

Despre Tradeville

 

Tradeville este lider de piata in online trading, fiind prima companie din Romania ce a dezvoltat o platforma de tranzactionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, in ultimii zece ani, s-a mentinut in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe primele doua pozitii in randul caselor de brokeraj dupa cifra de afaceri.

Succesul Tradeville a fost confirmat si de premii, precum „Cel mai bun broker retail in 2016”, acordat de catre BVB, respectiv „Premiul special pentru educatie financiara nebancara – scoala de Investitori”, oferit de Autoritatea pentru Supraveghere Financiara, in cadrul Galei Premiilor Edu Fin de la Iasi, din martie 2017.

Compania pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse – actiuni, obligatiuni, derivate CFD (contracte pentru diferenta) pe actiuni si indici internationali, perechi valutare si marfuri, fonduri de investitii listate (ETFs), precum ETF BET Tradeville, adecvat pentru o politica pasiva de investitii, sau ETF-uri internationale care permit expuneri pe diverse industrii, zone geografice sau clase de active – ceea ce le permite acestora sa investeasca in instrumentele si portofoliile de instrumente financiare care li se potrivesc cel mai bine, in functie de profilul lor de risc. incepand cu 2017, Tradeville este partener cu IG Markets Ltd., Nr. 1 in lume pentru tranzactionarea de instrumente derivate tip CFD.

Lider in implementarea inovatiilor tehnologice pe piata de capital, Tradeville ofera aplicatii online simple pentru investitorii la inceput de drum, precum si aplicatii avansate si customizabile web, desktop, pentru tableta si telefon mobil, destinate traderilor activi. Compania este, de asemenea, recunoscuta pentru promptitudinea serviciilor de asistenta online furnizate prin chat-ul Live Help, cu raspunsuri in maximum 2 minute la orice intrebare in intervalul orar 09.00 – 18.00, si prin email, la adresa helpdesk@tradeville.eu, cu raspunsuri in maximum 15 minute, in functie de complexitatea solicitarii.

Din grupul Tradeville mai face parte Societatea de Administrare a Investitiilor Vanguard Asset Management, al carei obiect principal de activitate este administrarea fondurilor de investitii ETF BET Tradeville si Global Investing Fund (GIF).

 

Persoana de contact Tradeville:

 

Cosmin Marinescu, Conducator, cosmin.marinescu@tradeville.eu

Ana Maria Gardiner, Head of Business Development, Golin, agardiner@golin.com / 0731.384.549.              

 

Persoana de contact Intercapital:

Razvan Pasol, Presedinte, razvan.pasol@intercapital.ro

Inapoi