Acasa Despre noi Securitate si evitarea fraudelor

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Securitate si evitarea fraudelor

Pentru a garanta o securitate optima a tranzactiilor tale si pentru a te proteja impotriva fraudelor, te rugam sa citesti cu atentie urmatoarele informatii si recomandari:

  1. Intercapital Invest nu iti va solicita niciodata prin email sau in alt mod datele de acces in sistemele de tranzactionare sau in alte aplicatii online oferite de companie. Nu furniza aceste informatii daca iti sunt solicitate.
  2. Intercapital Invest nu iti trimite niciodata emailuri sau alte tipuri de comunicari prin care iti solicita sa te conectezi la diverse siteuri pentru a accesa sistemele de tranzactionare si alte sisteme online oferite de companie. Prezentarea acestor sisteme, inclusiv a modurilor de acces in acestea, se face exclusiv pe siteurile intercapital.ro si ktrade.ro, si nu prin emailuri sau prin alte tipuri de comunicari.
  3. Lsta completa a brokerilor si angajatilor Intercapital Invest este publicata in sectiunea Echipa si actionari pe siteul www.intercapital.ro. Nicio alta persoana, in afara celor publicate in pagina respectiva, nu este autorizata sa vorbeasca in numele companiei sau sa ofere servicii de investitii financiare in numele companiei noastre. Nu accepta comunicari sau solicitari din partea unor persoane care nu sunt incluse in lista respectiva. 
  4. Sediile autorizate ale Intercapital Invest sunt cele publicate in sectiunea Contact pe siteul intercapital.ro. Nu accepta intalniri in alte locatii in afara celor publicate in pagina respectiva. Nu folosi decat telefoanele de contact mentionate in acea pagina pentru a contacta Intercapital Invest. 
  5. Atentie! Asigura-te intotdeauna de legitimitatea oricaror cereri, comunicari sau solicitari pe care le primesti legate de investitiile tale, indiferent de modul in care acestea sunt transmise (email, siteuri web, telefon, personal). Te rugam sa ne contactezi daca ai orice intrebari despre Intercapital Invest, angajatii sai, sau serviciile si sistemele oferite. Foloseste intotdeauna numai numerele de telefon si modalitatile de contact prezentate in sectiunea Contact a siteului intercapital.ro.