Acasa Investitii externe Platforme tranzactionare

Poti face mai multe cu banii tai

Platforme tranzactionare

Tranzactionarea pe pietele externe este disponibila prin platformele oferite de Saxo Bank. Pentru a raspunde exigentelor in materie de facilitati si mobilitate, Saxo Bank a creat patru tipuri de platforme care iti permit accesul in orice conditii. Poti tranzactiona de pe PC-ul personal prin SaxoTrader, accesand de oriunde platforma online SaxoWebtrader, de pe telefon folosind SaxoMobileTrader sau instaland aplicatiile mobile SaxoTrader pentru iPhone, iPad si Android.

Saxo Trader

Reprezinta varianta de platforma descarcabila pe care o poti instala pe calculatorul tau. Iti ofera acces la mii de instrumente, cotatii, grafice, elemente de analiza tehnica precum si executie in timp real a ordinelor. Ai posibilitatea sa folosesti una dintre cele mai apreciate platforme de tranzactionare din lume creata si dezvoltata special pentru nevoile traderilor avansati.

Poti tranzactiona de pe o singura platforma o gama larga de instrumente - Actiuni, CFD-uri, ETF-uri, contracte Futures, contracte Forward sau Optiuni. Usor de descarcat, platforma, disponibila si in limba romana, ofera informatiile de care ai nevoie pentru stabilirea unei strategii de investitii.

Avantajele SaxoTrader

 • Oferta completa de produse foarte bine structurata, permitand un acces facil la instrumentele financiare
 • Posibilitatea de personalizare si salvare a interfetei de lucru, cu preturi, analize de piata, date si noutati, calendar economic personalizat, analize tehnice si grafice
 • Rapoarte de analiza, posibilitatea de a folosi serviciul de stiri si acces la dealerii Saxo Bank printr-o aplicatie de chat bidirectionala
 • Executie rapida si o gama completa de ordine de tranzactionare incluzand ordine stop loss si trailing stop
 • Modul de analiza tehnica avansat care permite printre altele introducerea ordinelor direct de pe grafic

 

SaxoWebTrader

SaxoWebTrader este o platforma pe care o poti accesa direct de pe un browser web oferindu-ti acces oricand la contul tau si la cotatiile instrumentelor financiare. Aceasta platforma online de tranzactionare iti ofera o accesare simpla, sigura si eficienta de oriunde in lume. Utilizand SaxoWebTrader poti beneficia rapid de oportunitatile de tranzactionare. SaxoWebTrader nu necesita descarcare sau instalare a platformei si este compatibila cu majoritatea sistemelor firewall.

Avantajele SaxoWebTrader

 • Nu ai nevoie de descarcare sau instalare
 • Afisaj usor de inteles si acces la principalele functii de care ai nevoie pentru a tranzactiona eficient
 • Executie rapida
 • Acces la cele mai noi informatii si vizualizare in permanenta a situatiei contului, informari de la principalele institutii financiare
 • Flexibilitate, adaptabilitate si o gama larga de optiuni menite sa-ti usureze activitatea investitionala

SaxoTrader pentru iPad, iPhone si Android

Aplicatiile SaxoTrader sunt special concepute pentru utilizatorii de telefoane si tablete inteligente. Platformele permit afisare interactiva si personalizarea platformelor utilizand la maxim facilitatile oferite de sistemele de operare.

SaxoMobileTrader

Aceasta platforma de tranzactionare se adreseaza investitorilor foarte activi, acestia avand acces la o versiune compacta a contului SaxoWebTrader si SaxoTrader de pe telefonul mobil. Clientii pot sa vizualizeze toate pozitiile, sa deschida ordine, sa citeasca stiri, sa creeze grafice simple, avand astfel acces la starea contului oriunde in lume in orice moment. Pot fi create ordine noi, iar cele existente pot fi modificate.

SaxoMobileTrader vine in completarea celorlalte doua platforme, respectiv SaxoWebTrader si SaxoTrader oferindu-ti posibilitatea de a stabili rapid un contact cu pietele globale. Nu-ti trebuie decat internet pe mobil si un telefon cu browser activat pentru a avea mobilitate extrema cu acces nonstop la contul tau de tranzactionare

Avantajele SaxoMobileTrader si aplicatii SaxoTrader

 • Acces rapid la pietele globale oriunde si oricand de pe un telefon mobil cu functie de internet activata
 • Interfata de tranzactionare intuitive si usor de utilizat
 • Prezinta urmatoarele functii: noutati, grafice si actualizari ale pietei
 • Stiri de la principalele institutii financiare si actualizari ale pietei de la Saxo Bank

Premii si distinctii

Avantajele oferite clientilor au facut ca platformele Saxo Bank sa fie recunoscute international si sa primeasca numeroase premii si distinctii la diferite sondaje precum EUROMONEY, FX-Week si World Finance.

Cum pot sa tranzactionez pe platformele Saxo Bank

Tranzactionarea pe pietele externe poate fi realizata prin intermediul Saxo Bank. Intercapital Invest este Introducing Broker pentru Saxo Bank. Mai multe detalii cu privire la pasii de urmat pentru deschiderea contului pot fi accesati aici.