Acasa Investitii externe Investeste in mod profesionist pe pietele internationale

Poti face mai multe cu banii tai

Investeste in mod profesionist pe pietele internationale

Suntem aici pentru a te ajuta sa iti alegi un partener de incredere. Intercapital Invest este Introducing Broker pentru Saxo Bank si impreuna iti oferim acces la pietele financiare internationale pentru cumparare de actiuni si alte instrumente financiare tranzactionate pe marile burse ale lumii.

Transparenta si seriozitatea sunt elementele care stau la baza serviciilor pe care ti le propunem:

De ce tranzactii prin Saxo Bank?

 • Platforme de tranzactionare moderne adaptabile stilului tau
 • Acces la actiunile a peste 14.500 de emitenti, listati pe 29 de burse internationale
 • Obligatiuni, fonduri listate (ETF), instrumente derivate (contracte CFD si Futures)
 • Rapoarte de analiza, serviciu de stiri si acces la dealerii Saxo Bank printr-o aplicatie de chat bidirectionala
 • Posibilitate utilizare actiuni, obligatiuni si ETF drept colateral pentru tranzactionare in marja.

Protectie pentru investitori

 • In cadrul acestei colaborari, relatia contractuala a clientului este direct cu Saxo Bank si se supune legilor daneze. In calitate de membru al Uniunii Europene, Danemarca, la fel ca Romania, a incorporat in legislatia proprie Directivele Europene. Mai mult, exista o preocupare constanta la nivel European de armonizare a legislatiilor nationale si de imbunatatire a protectiei investitorilor.
 • Saxo Bank este membra a Fondului danez de garantare a fondurilor. Suma acoperita de fondul de garantare este de pana la 100.000 EUR. Mai multe detalii despre fondul de garantare gasiti aici

Servicii de calitate superioara

 • Saxo Bank este un specialist in tranzactionarea online, iar serviciile oferite de Saxo Bank sunt utilizate si recunoscute la nivel mondial. Prin intermediul platformelor de tranzactionare flexibile vei accesa o gama variata de instrumente precum actiuni, CFD, obligatiuni, ETF sau futures.
 • In plus, vei avea un consultant din partea Intercapital care iti sta la dispozitie pentru a te familiariza cu serviciile Saxo Bank. Te vom ajuta la deschiderea contului de investitii prin Saxo Bank si iti vom explica cum functioneaza platformele si instrumentele tranzactionate. Intercapital se implica activ in oferirea de suport tehnic si reprezenta o punte de comunicare cu Saxo Bank.

Testeaza inainte!

 • Pentru a testa iti propunem un cont demo valabil 20 de zile. Incearca mai intai cu o suma virtuala si convinge-te singur!
 • Citeste mai multe despre serviciile oferite in sectiunea speciala dedicate pietelor externe sau contacteaza-ne. Pentru informatii suplimentare cu privire la deschiderea unui cont pe pietele externe te invitam sa ne contactezi la office@intercapital.ro, 021 222 8731 sau 021 222 8744. Persoana de contact: Gabriel Aldea (gabriel.aldea@intercapital.ro).

Parteneri autorizati

 • Intercapital Invest este o SSIF autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare/Autoritatea de Supraveghere Financiara prin decizia numarul 648/02.05.2007 (decizie initiala 113/22.08.1995). Suntem prezenti inca de la infiintarea pietei de capital, ne-am dezvoltat alaturi de investitorii nostrii si am fost implicati in unele din cele mai importante proiecte ale pietei locale de capital. Suntem unul din cei mai mari brokeri independenti. Principalele noastre realizari pot fi studiate aici. Informatii suplimentare despre licenta Intercapital Invest sunt disponibile pe site-ul ASF, aici.
 • Saxo Bank este o banca licentiata in Danemarca aflata sub supravegherea Autoritatii Financiare Daneze (FSA). Licenta bancara (Nr. 1149) din partea FSA a fost primita in 2001, moment de la care compania a devenit oficial Saxo Bank A/S. Saxo ofera servicii la nivel global si este prezenta direct prin sucursale autorizate in 21 tari precum Franta, Marea Britanie sau Japonia. Detalii legate de licenta si de serviciile oferite peste hotare pot fi accesate aici, respectiv pe site-ul Autoritatii Financiare Daneze.

Te asteptam!