Acasa Investitii externe Cum deschid un cont

Poti face mai multe cu banii tai

Cum deschid un cont

Pentru deschiderea unui cont de investitii pe piete externe prin intermediul Saxo Bank sau pentru informatii despre proceduri si platformele de tranzactionare te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Bd. Aviatorilor nr. 33, Etaj 1, Sector 1.

Iti vom explica intreaga procedura si pasii de urmat pentru a deveni investitor pe pietele externe. Pentru deschiderea unui cont suma minima este de 2.000 de euro, iar actele necesare pentru persoanele fizice sunt pasaportul si cartea ta de identitate.

In cazul in care doresti deschiderea unui cont pentru persoane juridice iti putem transmite pe email toata documentatia necesara. Poti afla mai multe sunand la unul din numerele de telefon de mai jos sau ne poti contacta pe email.

Relatia contractuala este direct cu Saxo Bank, aceasta asigurand preluarea ordinelor si executia tranzactiilor. Intercapital Invest iti ofera suport pentru deschiderea contului si pentru comunicarea cu Saxo Bank, in baza unui contract de tip Introducing broker incheiat intre Intercapital Invest si Saxo Bank.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la deschiderea unui cont pe pietele externe te invitam sa ne contactezi la office@intercapital.ro, 021 222 8731 sau 021 222 8744. Persoana de contact: Gabriel Aldea (gabriel.aldea@intercapital.ro).

Te asteptam!