Acasa Intercapital Start Ce este Intercapital Start?

Poti face mai multe cu banii tai

Ce este Intercapital Start?

Intercapital Start este sistemul de analiza financiara a actiunilor si altor instrumente financiare oferit de Intercapital Invest clientilor sai.


Informatia sta la baza castigurilor pe piata de capital. Studiul si analiza pietelor, sectoarelor si instrumentelor financiare poate transforma investitiile financiare in profit pentru investitori.

Ceea ce conteaza din ce in ce mai mult este informatia prelucrata: indicatori avansati, informatii si cotatii in timp real, mecanisme si instrumente de evaluare si analiza a actiunilor, sectoarelor de activitate si pietelor, indicatori de analiza tehnica si financiara. Investitorii care vor avea acces si vor stapani aceste metode si instrumente vor avea un avantaj cert fata de ceilalti. Intercapital Start este un sistem de analiza si evaluare a actiunilor listate la BVB care, prin instrumentele puse la dispozitie investitorilor, depaseste orice alte sisteme disponibile in piata, prezentand: indicatori financiari, rezultate si bilanturi, grafice, cotatii in timp real, mecanisme de cautare si comparatie, stiri, istorice pentru descarcare, forumuri de discutii. Toti indicatorii sunt explicati in detaliu.

Sistemul este dezvoltat permanent prin adaugarea de indicatori si functii noi. Sistemul este oferit exclusiv clientilor Intercapital Invest si nu este accesibil in mod public.

Daca esti client Intercapital Invest dar nu te-ai inregistrat inca in sistem, te invitam sa o faci acum, accesand link-ul inregistrare. Daca nu esti client Intercapital Invest, prin accesul la Intercapital Invest iti oferim un motiv in plus sa te alaturi clientilor nostri.