Acasa Intercapital Start Acces mobil si iPhone

Poti face mai multe cu banii tai

Acces mobil si iPhone

Intercapital Start Mobile

 

Pentru a accesa rapid de pe telefonul mobil preturile in timp real ale actiunilor, obligatiunilor, indicilor si derivatelor va punem la dispozitie sistemul Intercapital Start Mobile, disponibil pe web la adresa m.intercapital.ro.

Acesta a fost special conceput pentru a folosi eficient ecranele de dimensiuni reduse ale telefoanelor mobile / dispozitivelor PDA si functioneaza rapid prin toate tipurile de legaturi mobile la internet. Cotatiile actiunilor sunt disponibile pe toate nivelurile.

 

StocksRO pentru iPhone

Acum este mai comod si mai rapid sa iti urmaresti actiunile preferate. Intercapital Invest pune la dispozitia investitorilor si aplicatia StocksRO pe iPhone, pentru cotatii si grafice ale actiunilor romanesti. Aplicatia este gratuita si disponibila fara restrictii tuturor investitorilor.

Cu StocksRO investitorii la bursa pot forma un portofoliu propriu de actiuni, obligatiuni, indici si instrumente derivate tranzactionate in Romania, pot urmari preturile acestora si pot trasa grafice ale evolutiilor istorice.

Aplicatia este configurabila, furnizeaza grafice trasate pe 6 luni, unul, doi sau trei ani si intra-day, precum si informatii despre tranzactii (preturi, variatie, volume, valori ale tranzactiilor).

StocksRO functioneaza atat pe iPhone cat si pe iPod Touch si poate fi instalata cautand stocksro in App Store. StocksRO este disponibila in mod gratuit tuturor investitorilor cu preturi decalate cu 15 minute. Clientii Intercapital Invest se pot loga cu numele de utilizator din Intercapital Start pentru preturi in timp real.

Pentru informatii suplimentare despre StocksRO apasati aici.