Acasa Investitii externe Tranzactionare piete externe

Poti face mai multe cu banii tai

Tranzactionare piete externe

Intercapital Invest iti ofera posibilitatea de a realiza investitii in actiuni pe piete externe prin intermediul Saxo Bank, o banca de investitii europeana specializata in tranzactii online.

Saxo Bank ofera platforme de tranzactionare specializate prin care poti achizitiona actiuni la companii de renume listate pe cele mai mari burse din lume, de la cele din SUA sau Europa pana la cele din Asia, Canada sau Australia.

Relatia contractuala a investitorului este direct cu Saxo Bank, aceasta asigurand preluarea ordinelor si executia tranzactiilor. Intercapital Invest ofera suport pentru deschiderea contului si pentru comunicarea cu Saxo Bank, in baza unui contract de tip introducing broker incheiat intre Intercapital Invest si Saxo Bank.

Detalii complete cu privire la Saxo Bank, incluzand: denumirea, serviciile oferite, informatii privind fondul de compensare a investitorilor, adresa sediului social, birourile globale, datele de contact, capitalul social, rapoartele anuale, conducerea companiei, statul de origine, deciziile de autorizare, actionarii semnificativi; pot fi gasite accesand site-urile www.saxobank.com si www.saxoworld.com.

Deschiderea contului

Pentru deschiderea unui cont de investitii pe piete externe prin intermediul Saxo Bank sau pentru informatii despre proceduri si platformele de tranzactionare te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Bd. Aviatorilor nr. 33, Etaj 1, Sector 1. Iti vom explica intreaga procedura si pasii de urmat pentru a deveni investitor pe pietele externe. Pentru deschiderea unui cont suma minima este de 2.000 de euro, iar actele necesare sunt pasaportul si cartea ta de identitate.

Vei avea acces la platforma de tranzactionare SaxoTrader direct pe calculatorul personal. Daca esti tot timpul in miscare poti opta sa accesezi contul de investitii si sa tranzactionezi direct de pe siteul SaxoBank, prin platforma SaxoWebTrader, sau de pe telefonul mobil, cu ajutorul SaxoMobileTrader. Platforma, disponibila si in limba romana, este integrata, usor de utlizat si permite accesul rapid la instrumente, grafice, statistici, fluxuri de stiri si contul personal. Orice informatie accesata prin sistemele Saxo Bank este furnizata de Saxo Bank si nu de Intercapital Invest.

Instrumentele financiare la care ai acces

Prin intermediul contului Saxo Bank poti cumpara si vinde actiunile a 14.500 de emitenti listati la peste 29 de burse internationale, incluzand New York Stock Exchange, NASDAQ, Euronext, Wiener Borse sau London Stock Exchange.

Pe langa actiuni poti tranzactiona si obligatiuni, fonduri listate (ETF), instrumente derivate (contracte CFD si Futures). Tranzactiile cu instrumente derivate (contracte CFD si futures) se realizeaza in marja si presupun riscuri mult mai mari decat tranzactionarea actiunilor, inclusiv riscul pierderii integrale a sumelor investite sau al pierderii unor sume ce depasesc sumele investite. Asemenea tranzactii sunt recomandate investitorilor cu experienta, care inteleg riscurile asumate.

Investitia minima si proceduri

Investitia minima pentru deschiderea unui cont pe pietele externe este de 2.000 euro sau echivalentul intr-o alta valuta. Costurile aferente tranzactionarii prin intermediul platformei Saxo Bank difera in functie de tipul instrumentului tranzactionat si piata pe care este disponibil. La momentul deschiderii contului, iti vom oferi toate informatiile legate de comisioane, pasii de deschidere a contului si alte detalii necesare, astfel incat sa iei cea mai buna decizie de investitie.

Garantarea fondurilor investitorilor

Investitorii care tranzactioneaza prin intermediul platformei Saxo Bank sunt protejati de catre Fondul de Garantii pentru Deponenti si Investitori din Danemarca, supravegheat de Ministerul Danez al Economiei si Afacerilor. Informatii suplimentare despre Fond sunt disponibile pe siteul Saxo Bank.

Fiscalitate

Intercapital Invest nu oferta consultanta fiscala in ceea ce priveste tranzactionarea pe pietele externe prin Saxo Bank. Raspunderea calcularii, declararii si platii impozitului pe castigurile rezultate din tranzactionare revine in totalitate investitorului. Intercapital Invest recomanda clientului contactarea unui consultant fiscal pentru indeplinirea corecta a obligatiilor fiscale.

Cont demo

Daca vrei sa testezi platformele de tranzactionare Saxo Bank iti oferim accesul la un cont demo. Vei avea la dispozitie timp de 20 de zile un cont virtual de 100.000 de dolari virtuali pentru a te familiariza cu interfata si cu produsele oferite. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de la linkul urmator.

Educatie

Saxo Bank este implicata activ in educarea investitorilor oferind site-ul www.tradingfloor.com. Trading Floor reprezinta o comunitate in care investitorii pot accesa analize, materiale educationale si pot impartasi puncte de vedere cu alti traderi.

Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la deschiderea unui cont pe pietele externe te invitam sa ne contactezi la office@intercapital.ro, 021 222 8731 sau 021 222 8744. Persoana de contact: Gabriel Aldea (gabriel.aldea@intercapital.ro).

Te asteptam!