Acasa Finantare Oferte de preluare si delistari

Poti face mai multe cu banii tai

Oferte de preluare si delistari

Intercapital Invest ofera servicii de intermediere a ofertelor publice de cumparare si de preluare de actiuni. Acestea sunt servicii specializate care permit actionarilor companiilor listate la bursa sa lanseze catre public o oferta de cumparare a unor pachete importante de actiuni (oferte de cumparare) sau o oferta de cumparare a tuturor actiunilor pe care nu le detin deja (oferte de preluare).

Compania noastra intermediaza si operatiuni de delistare a companiilor de pe piata de capital, operatiuni ce includ oferte de cumparare si procedura retragerii obligatorii a actionarilor (squeeze-out).

Am intermediat doua dintre cele mai importante operatiuni de delistare de pe piata de capital din Romania, pentru companiile Eurom Bank (denumire actuala Bank Leumi Romania) si Policolor. Ambele delistari au inclus si proceduri de retragere obligatorie a actionarilor.

De asemenea, intermediem operatiuni de majorare de capital pentru companiile listate pe piata de capital. Am intermediat asemenea operatiuni pentru companii de renume precum Uzinele Sodice Govora - Ciech Chemical Group, New Europe Property Investments sau ArcelorMittal Tubular Products Iasi. 

Pentru orice alte informatii legate de serviciile oferite de noi clientilor institutionali, incluzand listarile la bursa sau serviciile specializate de consultanta pe piata de capital, va invitam sa ne contactati la adresa office@intercapital.ro.