Acasa Despre noi Siteurile noastre web

Poti face mai multe cu banii tai

Despre noi

Siteurile noastre web

Avem patru siteuri web ce ofera informatii si date complete despre investitiile la bursa, atat pentru investitorii incepatori cat si pentru cei avansati:

www.intercapital.ro

Pe intercapital.ro prezentam informatii complete despre compania noastra: descrierea firmei, serviciile oferite, echipa, actionari, proiectele derulate, siteuri web, comisioane, rapoarte anuale si ultimele noutati legate de firma. Tot pe intercapital.ro clientii companiei au acces la Intercapital Start - cel mai avansat sisteme de analiza financiara disponibil in Romania.

 


 

www.ktrade.ro

Ktrade este sistemul nostru de tranzactionare online. Prin ktrade clientii Intercapital Invest au acces in timp real prin internet la portofoliul de actiuni si la istoricul tranzactiilor, si pot lansa ordine de cumparare si de vanzare a caror preluare, executare si confirmare se deruleaza in timp real.  Procedura de deschidere de cont este foarte simpla si rapida. Sistemul este disponibil si prin terminale mobile la adresa m.ktrade.ro.

 


 

www.kmarket.ro

Pagina Pietei de Capital din Romania, kmarket.ro, este siteul nostru educational destinat investitorilor incepatori. Pe kmarket.ro prezentam ghiduri, articole, date si informatii despre actiuni, obligatiuni, instrumente derivate si fonduri de investitii. Vizitatorii au acces la buletinul bursier Puls Capital si la un portofoliu virtual, si pot primi raspunsuri la intrebari. Toate serviciile siteului sunt gratuite.

 


 

www.marketmaker.ro

MarketMaker este un joc bursier virtual, prin care oferim posibilitatea oricarei persoane sa testeze mecanismele si oportunitatile pietei de capital. Fiecare jucator dispune de 100.000 lei in bani virtuali cu care poate cumpara si vinde actiuni tranzactionate la bursa. Chiar daca banii sunt virtuali, premiile ce pot fi castigate in concurs sunt reale!