Acasa Despre noi Prezentare generala

Poti face mai multe cu banii tai

Prezentare generala

Intercapital Invest te ajuta sa castigi bani la bursa prin investitii in actiuni. Cu noi este simplu, rapid si eficient!

Daca nu ai mai investit niciodata in actiuni te sfatuim si te ajutam sa inveti mecanismele bursei. Daca esti investitor profesionist iti oferim informatiile, sistemele si recomandarile necesare pentru a castiga.  

Intercapital Invest este prezenta pe piata de la infiintarea Bursei de Valori Bucuresti, in 1995, si este astazi una dintre cele mai importante companii independente de brokeraj din Romania. Actionarii principali ai companiei sunt specialisti de marca pe piata financiara a Romaniei, respectiv echipa de management a Romanian-American Enterprise Fund si Balkan Accession Fund.

Intercapital Invest este una dintre cele mai puternic capitalizate companii de pe piata de capital si este auditata de KPMG, una dintre cele mai importante companii de audit la nivel international. 

http://intercapital.ro/images/inpages/prez_generala.jpg

Am intermediat oferta publica de obligatiuni a Bancii Mondiale, am listat Bursa de Valori Bucuresti pe propria piata de tranzactionare si am participat unele din cele mai importante IPO din Romania - Transgaz si Romgaz, pe langa multe alte tranzactii importante. 

Avem una dintre cele mai performante platforme de tranzactionare din Romania, ktrade.ro, si cel mai complex sistem online de analiza a actiunilor, Intercapital Start. Iti punem la dispozitie rapoarte, analize, recomandari si sfaturi utile, si punem accent pe inovatie prin lansarea permanenta a unor proiecte si produse noi. Avem brokeri pregatiti, sisteme performante si toate resursele de care ai nevoie pentru a castiga la bursa. Testeaza-ne! 

Apasa aici pentru informatii despre un cont de investitii la bursa asistat de unul din specialistsii nostri, sau aici pentru un cont de tranzactionare prin internet. Vrei sa stii de ce merita sa investesti la bursa? Apasa aici pentru argumentele noastre.